api
Fortigate de Next-Generation firewall van Fortinet.
Fortigate Network security appliances van Fortinet leveren essentiƫle componenten zoals firewall, VPN, IPS, application control met geavanceerde wireless controle en nog veel meer. High Performance Next-Gen Firewall FortiGate Platform. FortiGate security platforms leveren ongeƫvenaarde prestaties en beveiliging terwijl het de netwerk infrastructuur vereenvoudigt.
API Quick-Lock.
Advies en ondersteuning. Onze technische specialisten kunnen u helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor de plafonds in uw project. onze referentie projecten. Saint Gobain Trainingscenter. NEM Zoeterwoude Omega. Een vraag over een productOndersteuning nodig bij een project?
Alles wat je moet weten over API's.'
Maar hoe werkt het een API precies. Als twee systemen met elkaar moeten communiceren, gebruikt het systeem een API om het andere systeem aan te spreken. Via de API worden dan de benodigde gegevens uitgewisseld. Een API is volledig flexibel te ontwikkelen.
Wat betekent API? Definities en afkortingen geleverd door Computerwoorden.nl.
API API API API APIC APIC APIPA APIS Start. Application Programming Interface. Een verzameling programmeeropdrachten vaak ook als interfaces aangeduid die de functies van een programma aanroepen. Andere programma's' kunnen de API van een programma gebruiken om diensten te vragen of om met dat programma te communiceren.
Wat is een API? Marketingtermen.nl.
Ook wel: application programming interface. Een API voluit: application programming interface is een basis waarop computerprogramma's' met elkaar kunnen communiceren. Wanneer een computerprogramma een ingang en een set afspraken aanbiedt kan andere software deze gebruiken om informatie en instructies met dit programma uit te wisselen. Veel websites en webapplicaties beschikken tegenwoordig over een API.
api B.V.
Leverings en betalingsvoorwaarden. DeLock Adapter Tool. Api in getallen. Voor een snelle aanmelding voor onze webshop. Snel en eenvoudig aanmelden. Startpagina Shopping Tools. Welkom bij de ICT distributeur met de meeste keuze! Copyright 2021 api B.V. Colofon Algemene voorwaarden AVG GDPR.
Wat is een API Edition1 Maakt het voor u mogelijk!
Heel simpel gezegd, is een API niets anders dan een ingang tot het systeem voor andere systemen. Als twee systemen met elkaar moeten communiceren, gebruikt het systeem een API om het andere systeem aan te spreken. Wat doet een API?
Application programming interface Wikipedia.
Soms wordt als synoniem voor API de benaming bibliotheek gebruikt, maar dit is niet helemaal juist: een API vormt de toegang tot de bibliotheek. De API is daarbij de definitie van functies en andere objecten die in de bibliotheek beschikbaar zijn voor de applicatie.

Contacteer ons