5 manieren om backlinks te verkrijgen voor jouw site Yellowlab.
Alle werkzaamheden die erop gericht zijn om deze links te verkrijgen, noemen wij ook wel linkbuilding. Hoe meer links je binnenkrijgt op je site, hoe beter de autoriteit wordt. Echter kan linkbuilding ook een negatief effect hebben. In dit artikel vertellen wij jou alles over backlinks wat je moet weten en geven wij je 5 tips om backlinks te verkrijgen. Wat zijn backlinks? Backlinks zijn links vanaf een andere site die naar jouw site verwijzen. In tegenstelling tot interne links, zijn dit dus links die een bezoeker vanaf een andere site naar jouw site toe stuurt. Deze link bevat een bepaalde anchor text en verwijst naar een specifieke pagina. Dit kan je homepage zijn, maar het kan ook een andere pagina zijn. In dit artikel. Kan je links kopen? Manieren om links te krijgen. Meer SEO artikelen. Wanneer Google sites crawlt komt het deze links naar jouw site tegen.
LinkBuilding Wat zijn nu eigenlijk links en hoe krijg je ze?
Nieuwe SEO Website. Updaten SEO Website. Offerte SEO Sitebouw. Bestel SEO Boost. Boost Mijn Website. Boost Mijn Shop. Boost Mijn WordPress. Boost Mijn Backlinks. Boost Mijn Berichten. Boost Mijn Keywords. Boost Mijn Webverkeer. Boost Mijn Bedrijfsmerk. SEO hulp nodig? Maak Mijn Metatags. Scan Alle Metatags. Website Onderzoek Analyse. SEO Teksten Voor Blogs. Email Campagne Maken. Google Ad Campagne. Inbound Marketing Plan. Neem Contact Op. Website Onderzoek Analyse. Beheer Je Klanten Account. Email Je Vraag Naar Metatags. LinkBuilding Wat zijn nu eigenlijk links en hoe krijg je ze?
Linkbuilden tips, hoe krijg jij je website naar de eerste pagina? Red Melon.
Leer van Google. Google geeft veel informatie in bijvoorbeeld suggesties of door af te kijken bij de nummer 1 website. Hoe vind je de beste zoekwoorden? Lees het bericht. Er zijn veel discussies rondom linkbuilding. Kan je dit wel zelf versnellen of moet je de links eerlijk verdienen? Wanneer begeef je je op glad ijs en wanneer gaat het jouw positie ten goede komen? Het is helemaal niet verkeerd om aan linkbuilding te doen. Houd alleen altijd in je achterhoofd dat je een natuurlijke backlink structuur moet opbouwen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld follow en no follow links. Het creëren van backlinks is een taak die je niet moet onderschatten. Om je maar gelijk te waarschuwen. Als je dit niet op een eerlijke manier doet, zal een zoekmachine als Google dit afstraffen en je een penalty geven. Je website wordt hierbij uit de resultaten gegooid waardoor je nooit meer vindbaar zal worden. Hierover later meer. Tip van onze SEO specialist.: Maak een linkmagneet om snel veel relevante backlinks te krijgen.
Hoe plaats ik een backlink?
De volgende vraag is dus meer relevant.: Hoe krijg ik meer backlinks naar mijn website? Linkbuilding begint met backlinks. Met linkbuilding vergroot je je netwerk. Het zomaar ergens een willekeurige link plaatsen op een willekeurige website heeft geen zin. Let daarom altijd op.:
Hoe lang duurt het om op de eerste pagina van de Google zoekresultaten te geraken?
Zorg voor een duidelijke navigatie zeker niet in JavaScript of Flash zodat de Google zoekrobot makkelijk van pagina naar pagina kan springen. Frames zijn helemaal uit den boze. Hoe makkelijker de zoekmachines je pagina's' kunnen ontleden, des te waarschijnlijker het is dat je web pagina's' worden geïndexeerd en opgenomen in de rangschikking. Optimaliseer de inhoud van je pagina's' om er zeker van te zijn dat ze worden gevonden voor de juiste keywords of zoektermen. Zoektermen en competitie: ga de competitie niet aan met bv. De zoektermen waarop je mikt zijn een zeer belangrijke factor. Hoe meer competitie er is voor een bepaalde zoekterm, hoe langer je zal moeten wachten en hoe meer backlinks verwijzingen of links van andere website je nodig zal hebben om hoog te scoren.
Linkbuilding wat is het en hoe kom je aan backlinks in 2019?
Ongelofelijk goede, unieke, content te plaatsen op een bepaalde frequency. Jouw website natuurlijk te houden. Zoekmachines willen graag zien dat jouw website natuurlijk is. Het is belangrijk dat je niet in één keer 200 do-follow backlinks vergaart en 0 no-follow backlinks. Nu komt de vraag vrij snel naar boven: Hoe krijg je 200 do-follow backlinks? En dat moet je dus niet doen. Do-follow backlinks zijn backlinks die jouw website volgen. No-follow backlinks volgen jouw website niet. Google hangt alleen waarde aan do-follow backlinks. Plaats als controle eens een reactie onder dit artikel. Je kunt een website invullen en dat is natuurlijk jouw eigen website. Wanneer mensen op jouw naam klikken komen ze dan op jouw website uit. Dit is een no-follow backlink, dat betekend dus dat de website eigenaar er niet zelf voor heeft gekozen om deze link te volgen. Do-follow backlinks plaatst de website eigenaar meestal zelf en hier hecht Google wél waarde aan. Hoe dan wel? Hieronder een stappenplan over hoe je het beste backlinks kunt vergaren voor jouw linkbuilding strategie. Stap 1: Creëer goede en vooral unieke content. Nogmaals, het creëren van kwalitatieve content is essentieel als je goede backlinks wilt vergaren in 2019.
Wat zijn backlinks en hoe verzamel je ze in 2020? TIPS TRICKS. Me. Me.
Hoe creëer je dan een natuurlijke backlink? In onderstaande tekst onthullen wij onze tactieken om natuurlijke backlinks te creëren. Tip 1: Ga naar deze website: https//app.neilpatel.com/nl/dashboard: en vul je concurrent in. Dit is een gratis tool die je precies alle scores van je concurrent laat zien. Ook laat het je zien welke keywords gebruikt worden om op de website te komen. Schrijf artikelen over de keywords die je concurrent ook gebruikt, maar dan beter! Tip 2: Op de website van Neil Patel, zie je links in de menubalk toppaginas staan. Vul je concurrent weer in en druk hier op backlinks. Hier zie je alle websites die over de concurrent hebben geschreven en je concurrent aangeraden hebben. Simpel weg zal ik zeggen: Stuur een bericht naar de schrijvers en zeg dat jouw artikel bepaalde aspecten in ook behandeld die je concurrent niet behandeld. Tip 3: Ga naar twitter en zet de URL van het artikel van de concurrent in de zoekbalk. Op deze manier komen alle mensen naar voor die ooit dit artikel hebben geretweet/tweet. Doe hetzelfde als bovenstaande en vraag gewoon wat ze van je artikel vinden en of ze het willen share.
Backlinks Verzamelen 9 effectieve Linkbuilding Strategieën.
Hoe meer je dus aan linkbuilding doet, hoe meer autoriteit je uitstraalt. Het geeft de vindbaarheid van je website dus ook een gigantische boost wanneer je veel backlinks ontvangt. In deze blog ga ik je 9 concrete strategieën geven waarmee jij backlinks kunt gaan verzamelen. Hierdoor zul je meer backlinks ontvangen en zal de vindbaarheid van je website verbeteren. Let er wel op dat de linkjes die je ontvangt van goede kwaliteit zijn. Veel linkjes wil niet zeggen dat je beter gaat scoren. De kwaliteit is van essentieel belang. But first, bepaal je huidige linkbuilding. 2 Bestaande connecties. 3 Goede content. 7 Gebroken linkjes. 8 Klanten of partners. Zelf backlinks verzamelen. But first, bepaal je huidige linkbuilding. Voordat je aan de slag gaat met backlinks verzamelen is het belangrijk om eerst inhoudelijk te weten wat je al aan linkbuilding hebt gedaan. Zo krijg je een beter beeld van de al verkregen links en de waarde hiervan. Via verschillende tools valt dit namelijk eenvoudig te achterhalen. Twee van deze tools die ik gebruik zijn de backlinkcheckers van Ahrefs en Neilpatel.
5 praktische tips om aan de slag te gaan met linkbuilding.
Start dan met 1-0 voor op je concurrenten door deze vijf tips.: Tip 1: vraag backlinks aan partners en leveranciers. Vraag partners en leveranciers om een backlink te plaatsen naar jouw webshop. Leveranciers en partners kennen je en werken al met je samen en zijn daarom vaak bereid om een link te plaatsen. Deze linkjes hebben een hoge relevantie, zijn makkelijk te verkrijgen en kosten je vaak weinig tot niks. De ideale start met linkbuilding! Wil je beter leren de waarde van een link inschatten? Lees dan deze blog over linkwaarde waarin we je meer richtlijnen geven! Tip 2: controleer de kwaliteit van websites en linkjes met tools als Ahrefs of Semrush. Achterhaal de domeinautoriteit van een andere website met tools als Ahrefs of Semrush. Controleer tevens hoeveel verkeer de website maandelijks ontvangt. Op die manier kun je beter bepalen hoeveel een link waard is. Ahrefs is ook een zeer waardevolle tool wanneer je de voortgang van je linkbuildingactiviteiten in de gaten wilt houden. Op afbeelding 2 zie je een voorbeeld van hoe de groei in het aantal verwijzende links eruit kan zien.
Linkbuilding: 8 veilige manieren om betere links naar je site te krijgen Mediaweb.
De audio in de podcast wordt niet gelinkt, maar in de beschrijving kun je natuurlijk wel om een waardevolle backlink vragen. 5 Gastblog plaatsen. De geijkte methode, maar ik zet hem er toch maar even bij. Gastbloggen is nog steeds een goede manier om aan kwalitatieve backlinks te komen. Let er wel heel goed op dat de sites die je benadert voldoende meerwaarde bieden aan de bezoekers. Aan spammerige commerciële blognetwerken heb je niet zoveel. Denk wanneer je een gastblog pitcht bij een magazine of blog ook goed na over een originele invalshoek. Zoek op de betreffende site wat ze al eerder over dit onderwerp hebben gepubliceerd en hoe je voor hun doelgroep iets nieuws kunt toevoegen. 6 Infographics zijn in short supply. SEO-goeroe Brian Dean over infographics als linkbuildingstrategie. Ik heb in dit artikel gebruikgemaakt van een infographic van MOZ. Het illustreert snel welke rol linkbuilding speelt in je SEO, ziet er mooier uit dan alleen tekst en het kost mij veel tijd om er zelf een te maken.

Contacteer ons